Case

SOXS

SOXS het warmste cadeau dat men kan geven als relatiegeschenk. Inclusief een label met het logo van merk SOXS én het logo van de opdrachtgever.

Oplage:
1.000 stuks

Levertijd:
14 dagen

Gekozen product(en):
Geweven etiketten met logo’s

Case

SOXS

SOXS het warmste cadeau dat men kan geven als relatiegeschenk. Inclusief een label met het logo van merk SOXS én het logo van de opdrachtgever.


Oplage:
1.000 stuks

Levertijd:
14 dagen

Gekozen product(en):
Geweven etiketten met logo’s

Over SOXS

SOXS produceert gebreide warme sokken. Niet zomaar sokken, maar sokken met een verhaal. SOXS.CO is een bedrijf geïnspireerd op de herinneringen aan de liefdevolle warmte van de handgebreide geitenwollen sokken van oma, gedragen door kleinkinderen Davide en Soscha. Deze sokken zijn meer dan gewoon kledingstukken – ze zijn symbolen van warmte en liefde. Bij het aantrekken ervaren dragers deze gevoelens, waardoor SOXS het warmste cadeau wordt dat men kan geven.

Het vraagstuk van SOXS

SOXS.CO stond voor een uitdaging: ze wilden hun sokken, met het verhaal van warmte en liefde, transformeren tot perfecte relatiegeschenken. Ze hadden een partner nodig die op maat gemaakte etiketten kon leveren, met het SOXS logo aan de voorkant en het logo van de klant aan de achterkant. Wij werden de gekozen partij om deze unieke opdracht uit te voeren.

Vanaf het ontstaan van SOXS in 2014 werken wij al samen met Market Textieletiketten. Er hebben al honderden labels de revue gepasseerd en gezamenlijk voor een tal van bedrijven labels ontwikkeld met eigen logo.

De ontworpen labels hebben we altijd met plezier samen gecreëerd. Daarnaast hebben ze een onmiskenbare rol gespeeld in het versterken van ons merk. Niet alleen zien ze er professioneel uit, maar ze stralen ook een gevoel van kwaliteit uit waar we trots op zijn.

Onze sokken, gedragen door relaties van ING tot Google, van Sony tot Van der Valk, dragen niet alleen comfort met zich mee, maar ook een stukje van jullie vakmanschap.

Het is een samenwerking die onze verwachtingen overtreft. Wij zijn dankbaar dat we een fijne partner in jullie hebben gevonden.

Op naar nog vele jaren van succesvol partnerschap en het versterken van merken, stap voor stap, draad voor draad. Market Textieletiketten, jullie maken onze sokken en ons merk compleet!

Met warme groeten– SOXS

Advies inplannen?

Neem direct contact met ons op, dan helpen we u graag snel verder.

Waarom Market Textiel-etiketten?

N

Ruime ervaring

N

Persoonlijk advies

N

Flexibel

De geleverde oplossing

Op basis van aangeleverde logo’s of klantverzoeken ontwerpen we eerst een digitaal voorbeeld van het label en de kleuren. Dit stelt onze klant in staat het ontwerp aan hun opdrachtgever te presenteren. Na goedkeuring produceren we de labels binnen 14 dagen. Dit proces is een frequent terugkerend ritueel, met name aan het einde van het jaar tijdens de feestdagen. Op deze manier worden SOXS.CO sokken gepersonaliseerd met de labels van bekende merken, klaar om te worden gegeven als unieke, warme relatiegeschenken.

Bekijk wat wij hebben mogen maken

“Altijd goed om te zien dat de labels die wij weven mooi worden en conform het digitale voorbeeld worden geleverd.“

Market Textiel-etiketten

Meer cases bekijken?

Ben je benieuwd hoe wij het vraagstuk van anderen klanten zijn aangevlogen? Bekijk wat wij voor hen hebben mogen maken.

Vraag of opmerking?

Heeft u nog een vraag over onze producten of wilt u meer weten over de mogelijkheden? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@textieletiketten.nl of te bellen naar 036 8483127, dan helpen we u graag persoonlijk verder.

"Sommigen doen net iets meer en maken het verschil.
Just give us your logo and we will make your label !

Wij produceren al meer dan 35 jaar labels & hangtags voor een ieder die dat nodig heeft. Denk aan confectie, matrassen, schoenen en tassen fabrikanten maar ook voor tilbanden, medische hulpmiddelen en zelfs aan grote partijen planten hangen onze hangtags. Onze klanten frequenteren ons met orders omdat men tevreden is met onze snelle service en feit dat we altijd ons best doen om mooie producten te maken. Samen nieuwe items bedenken is nog steeds het leukste dat er is en daardoor ontwikkelen wij ons en leren nog steeds."

Sjoerd & Marc
Market Textiel- etiketten

Snelle levering

Bent u op zoek naar labels of hangtags voor uw bedrijf?

Wij zorgen altijd voor een snelle afhandeling en levering van uw labels. Neem direct contact met ons op, dan helpen we u graag snel verder.

Snelle levering

Bent u op zoek naar labels of hangtags voor uw bedrijf?

Wij zorgen altijd voor een snelle afhandeling en levering van uw labels. Neem direct contact met ons op, dan helpen we u graag snel verder.

Vraag uw gratis sample aan!

Gratis sample aanvragen?

Wilt u een gratis sample aanvragen, zodat u de kwaliteit kunt ervaren? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.