Case

Fox Originals

Oplage:
1.000 stuks

Levertijd:
14 dagen

Gekozen product(en):
Rubberen badges

Case

Fox Originals


Oplage:
1.000 stuks

Levertijd:
14 dagen

Gekozen product(en):
Rubberen badges

Over Fox Originals

FOX Originals is een textieldrukkerij waar je je eigen kleding kan laten ontwerpen, bedrukken en borduren. Van t-shirts en hoodies tot petten en tassen. Ze creëren onder andere bedrijfskleding, merchandise en city branding

Het vraagstuk van Fox Originals

FOX Originals was al een klant van ons. Voorheen kochten ze bij ons alleen geweven labels, maar nu wilden ze er ook nog graag rubberen badges bij.

Al vele jaren zijn wij klant bij Market Textieletiketten, zeker een aanrader! 1 van de mooie producten waar we mee zijn gaan werken zijn de rubber badges.
De tips van de Market specialisten voor het beste 3d effect in de badge zijn altijd erg prettig met uiteindelijk het beste resultaat.
Kort en goed, weer een mooi product gemaakt door een bedrijf met, ouderwetse waarde en normen van kwaliteit, persoonlijk contact en de nieuwste technieken.

Advies inplannen?

Neem direct contact met ons op, dan helpen we u graag snel verder.

Waarom Market Textiel-etiketten?

N

Ruime ervaring

N

Persoonlijk advies

N

Flexibel

De geleverde oplossing

De klant heeft eerst een design ontworpen. Naar aanleiding van dit ontwerp hebben wij het artwork zo vereenvoudigd dat hier een rubberen badge van gemaakt kon worden in 3D.

Bekijk wat wij hebben mogen maken

“De klanten zijn meestal erg enthousiast over onze producten en zeker ook over de rubber badges. Zijn altijd naar wens horen wij“

Market Textiel-etiketten

Meer cases bekijken?

Ben je benieuwd hoe wij het vraagstuk van anderen klanten zijn aangevlogen? Bekijk wat wij voor hen hebben mogen maken.

Vraag of opmerking?

Heeft u nog een vraag over onze producten of wilt u meer weten over de mogelijkheden? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar market@xs4all.nl of te bellen naar 036 8483127, dan helpen we u graag persoonlijk verder.

"Sommigen doen net iets meer en maken het verschil.
Just give us your logo and we will make your label !

Wij produceren al meer dan 35 jaar labels & hangtags voor een ieder die dat nodig heeft. Denk aan confectie, matrassen, schoenen en tassen fabrikanten maar ook voor tilbanden, medische hulpmiddelen en zelfs aan grote partijen planten hangen onze hangtags. Onze klanten frequenteren ons met orders omdat men tevreden is met onze snelle service en feit dat we altijd ons best doen om mooie producten te maken. Samen nieuwe items bedenken is nog steeds het leukste dat er is en daardoor ontwikkelen wij ons en leren nog steeds."

Sjoerd & Marc
Market Textiel- etiketten

Snelle levering

Bent u op zoek naar labels of hangtags voor uw bedrijf?

Wij zorgen altijd voor een snelle afhandeling en levering van uw labels. Neem direct contact met ons op, dan helpen we u graag snel verder.

Snelle levering

Bent u op zoek naar labels of hangtags voor uw bedrijf?

Wij zorgen altijd voor een snelle afhandeling en levering van uw labels. Neem direct contact met ons op, dan helpen we u graag snel verder.

Vraag uw gratis sample aan!

Gratis sample aanvragen?

Wilt u een gratis sample aanvragen, zodat u de kwaliteit kunt ervaren? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.